DOGOVOR LEPOG MIĆE I NJEGOVE ŽENE SNEŽE VIŠE NIJE TAJNA, SVE SE SAZNALO: Velom tajne obavijena, sada NEMA NAZAD
Foto: © ATA Images

ko bi rekao?

DOGOVOR LEPOG MIĆE I NJEGOVE ŽENE SNEŽE VIŠE NIJE TAJNA, SVE SE SAZNALO: Velom tajne obavijena, sada NEMA NAZAD

Godinama unazad intrigira činjenica da se ni supruga Snežana, ni ćerka Sara, nikada nisu eksponirale

Objavljeno:

Miroslav Pržulj je već osmu godinu u rijalitiju od septembra pa do jula, kada je obično finalna noć. Za to vreme, velom tajne obavijena je njegova porodica.

Publiku rijalitija već godinama unazad intrigira činjenica da se ni supruga Snežana, ni ćerka Sara, nikada nisu eksponirale. Za razliku od porodica svih ostalih rijaliti učesnika, kojih je zaista bilo mnogo.

Lepi Mića je na neki čudnovat način uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u "Zadrugu" odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Kako je Sara svojevremeno otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

- Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje - otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink.

Žena Snežana
Žena Snežanafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Međutim, u jednoj od sezona, Mićina supruga Snežana se pojavila i poslala mu čestitke putem videa koji je pušten u "Zadruzi", na šta je izuzetno emotivno reagovao.

Bonus video:

05:51

Tamara Milutinović

(Espreso / Srbija danas/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.